#jurnaldebord

#aleargaClujul, un experiment realizat in colaborare cu Beard Brothers

V-am demonstrat că mașina nu are nicio șansă în fața bicicletei în traficul din Cluj-Napoca. M-am sfătuit cu prietenii de la Beard...

Written by Rares Iordache · 1 min read >
#aleargaClujul, un experiment realizat in colaborare cu Beard Brothers 2

V-am demonstrat că mașina nu are nicio șansă în fața bicicletei în traficul din Cluj-Napoca. M-am sfătuit cu prietenii de la Beard Brothers și am zis să mergem mai departe, să vă zicem că mersul pe jos face piciorul frumos. Bine, sigur că nu noi am inventat treaba asta, dar noi vă vom arăta că și un alergător ar putea scoate un timp mai bun decât o mașină prin Cluj. Mă rog, sau ceva de genul.

Nu e competiție sau care pe care, să nu vă închipuiți hilarități de genul. Vom fi doar patru oameni care vom alerga prin Cluj simultan cu un pilot de raliu care va alege calea șofatului. Da, credem că se poate. Chiar dacă Danny Ungur, pilotul și prietenul nostru, va ajunge primul, nu o va face cu diferență mare și nu acesta este scopul.

Vrem un smart Cluj, unul în care să putem discuta inteligent despre mobilitatea urbană. Vrem să promovăm mișcarea în toate formele ei ca modalitate de a traversa Clujul. O poți face pe jos, mai grăbit, cu bicicleta sau…în alergare. De aici, #aleargaClujul! Da, aleargă-l, iar Clujul întreg va ajunge să alerge.

Titus Crăciun – jurnalist și pasionat de munte, Rareș Iordache – pasionat de alergare și ciclism, Andrei Sovereșan -ultra-maratonist, Adrian Coman – membru Beard Brothers, și pilotul Danny Ungur au răspuns pozitiv provocării. Despre Danny v-am spus.

Când?

Vineri, în 19 mai, de la ora 17.00, ne întălnim în Piața Gării. De aici, cei patru alergători vom porni spre Sala Sporturilor Horia Demian cot la cot cu pilotul. Noi, pe trotuare și piste, pilotul, bară la bară în traficul din oraș. Traseul ales este următorul: Piața Gării- Horea- Eremia Grigorescu- Splai- Sala Sporturilor. Vom vedea cine va ajunge primul, alergătorul sau pilotul?

#aleargaClujul, un experiment realizat in colaborare cu Beard Brothers 3

De ce?

Pentru că am dorit să ridicăm un nou semn de întrebare în privința traficului din Cluj-Napoca. Tocmai de aceea, am ales patru alergători cu grade diferite de pregătire, de la ultra-maratonist până la pasionat de alergare sau individ care să nu aibă foarte multe lucruri în comun cu alergarea.  

Hai să luăm Clujul la picior!

Proiectul #aleargăClujul dă start campaniei 5G by Beard Brothers. O să reinventăm G-ul și o să îl transformăm în 5G- 5 ways to Go: Go by the Bus, Go with the bike, Go Car Sharing, Go on foot, GO PUBLIC. (Beard Brothers)

Tu alergi Clujul, Clujul întreg aleargă! #aleargăClujul

Written by Rares Iordache
(re)mixez idei ca #digitalguruhaha, B2B Solution Specialist, PhD Philosophy, Publisher, #ecommerce specialist #blogger, #alergator, #ciclist #passionaterunner #passionatecyclist Profile

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.