#jurnaldebord

Asa grait-a Useriu: M-am intors sa ma lamuresc de niste chestii! Sa ascultam SupraOmul

Sunt mulți care nu vor înțelege treaba asta, e o chestiune pentru cei dintre noi care încă mai cred în vise și...

Written by Rares Iordache · 59 sec read >
Asa grait-a Useriu: M-am intors sa ma lamuresc de niste chestii! Sa ascultam SupraOmul 1

Sunt mulți care nu vor înțelege treaba asta, e o chestiune pentru cei dintre noi care încă mai cred în vise și idealisme pe pâine. Tibi Ușeriu a scris un picuț de istorie, devenind primul alergător care-și apără titlul cucerit la Ultramaratonul Arctic 6633, ediția din 2017. A făcut asta în condiții meteo mai dificile ca anul trecut și cu mai multe, parcă, probleme de sănătate: la un punct, medicii s-au speriat când i-au văzut picioarele și i-au interzis să plece mai departe.

O comunitate întreagă a stat cu ochii pe Tibi, l-a încurajat de la depărtare, cât a putut conta și asta. Tipul acesta avea planurile lui din capul locului, chit că existase o strategie prestabilită alături de fratele său. Fix, Tibi a pornit ca din pușcă de la start și dus a fost. Avea, la un moment dat, un avantaj uriaș: vreo 14 ore față de urmăritorul său. L-au oprit picioarele, nu arătau grozav. Medicul din ultimul fort dinainte de final s-a speriat când l-a văzut. Cu calmul ardelenesc, Tibi i-a dat metaforic cu tifla. Știa că va continua, era mai lucid și încrezător ca niciodată. Chiar dacă urmăritorul său își diminuase handicapul, acesta nu a reușit să țină ritmul impus de bistrițean.

Așadar, Tibi Ușeriu a revenit să lămurească niște chestiuni. Acum că-i totul clar, că am văzut și noi că Tibi e un SupraOm, eu zic așa: la anul va zburda pe șesurile acelea înghețate. Bravo, Tibi!!!!

Sursa foto: 6633 Arctic Ultra

Written by Rares Iordache
(re)mixez idei ca #digitalguruhaha, B2B Solution Specialist, PhD Philosophy, Publisher, #ecommerce specialist #blogger, #alergator, #ciclist #passionaterunner #passionatecyclist Profile

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.