#coltul abstract

Atac DDoS la fata. Fragment din Selfie sau despre aduceri aminte

Ești tu victima sau poți ordona atacul printr-un mecanism inteligent zombie. Ai opțiunea de a te satura de informație sau de a...

Written by Rares Iordache · 1 min read >
Atac DDoS la fata. Fragment din Selfie sau despre aduceri aminte 1

Ești tu victima sau poți ordona atacul printr-un mecanism inteligent zombie. Ai opțiunea de a te satura de informație sau de a satura prin informație, rezultatul este oarecum similar: scoaterea feței din funcțiune. Distincția constă în obiectul blurării, fața-ta sau fața-ta-cu-alte-fețe. Oricum, actul este psihotic în orice formulă l-ai alege. De fapt, este vorba despre dorința psihotică de a te destructura informațional, de a deveni mai-mult-decât-mașină, a te lăsa cuprins de fluxul informațional într-o uniune simbiotică.

Prin asta vei încerca să reiterezi transformarea ta, anunțată atunci când ai deschis ușa rețelei, atunci când lucrurile vor înceta să mai fie cum erau. Și au făcut-o, nu va mai fi niciodată la fel. De asta îți și spun că este un atac al feței care te va face de nerecunoscut.

Cred că îți dorești enorm dedublarea care să te scoată din determinism, prea mult determinism real, deși asta te va costa. Atacul nu-ți va oferi vreo certitudine cu privire la tine sau la cei din fața ta, nu va exista vreun soi anume de (de)blurare. Vei îngheța în propria mască avatarică, te vei gândi cum a fost când erai constrâns real.

Oricum, vei uita de acele vremuri, atacurile vor fi prea violente, îți vor masca perfect sinele, dacă asta va conta prea mult pentru tine. Te vei trezi într-o dimineață cu creierul aruncat într-un container, iar fața ta va fi în locul tău în jocul secund. Și când te gândești că tocmai aruncătura asta te duce către mintea nemuritoare, e ironic cumva.

#darkomaver
Al Doilea Oraș

Selfie, descoperirea fetei poate fi comandata de aici.

Written by Rares Iordache
(re)mixez idei ca #digitalguruhaha, B2B Solution Specialist, PhD Philosophy, Publisher, #ecommerce specialist #blogger, #alergator, #ciclist #passionaterunner #passionatecyclist Profile

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.