Catch a smiley day powered by Beard Brothers

Beard Brothers vor sa duca Catch A Smile Day in 60 de orase. Sunt ambasador al event-ului si anul acesta

Read Time:1 Minute, 27 Second

Râsul face bine, e o chestie sănătoasă. Am mai spus că nu suntem un popor tare vesel și că ar trebui să facem ceva în privința asta. Așadar, să ne îmbunătățim starea de spirit, primul lucru la care ar trebui să ne gândim în fiecare dimineață, în timp ce ne ne bem cafeaua. Voi fi și anul acesta ambasador al Catch A Smile Day, evenimentul prietenilor de la Beard Brothers. Pe 7 august, aceștia te vor provoca să fii vesel, mai zâmbitor.

Un simplu gest ți-ar putea descreți fruntea, așa, măcar cu câteva procente. E un principiu foarte sănătos și contagios. Da, buna dispoziție e contagioasă, am observat asta. Am mai observat și că oamenilor le lipsește umorul atunci când i-ai obișnuit mereu cu glumițe și atmosferă foarte faină. Și știți ceva, aceste mici detalii pot face diferențe mari de tot. Anul acesta, Beard Brothers vor să ajungă cu această campanie în 60 de orașe din 12 țări, 40 doar din România. Anul trecut, harta a arătat așa: 40 de orașe din 12 țări, până în Chile, Cambogia și SUA. Frumos, nu?

Ce înseamnă gesturile simple? Păi, una din cele 5000 de flori, unul din cele 1500 de baloane, una din cele 500 de jucării sau unul din cele 15000 de stickere. Aș plusa: una din miile de remarci bune, de glumițe sau de vorbe bune.

Susțin și anul acesta campania Catch A Smile Day. În acest fel, voi continua seria promovărilor faine alături de prietenii de la Beard Brothers, să vă zic doar de alergarea și pedalatul prin oraș. Mă bucură mult acest lucru, îmi face nespusă plăcere să o fac. Vă încurajez să împrăștiați bucurie și veselie în jurul vostru, să fiți pozitivi sau măcar să încercați.

About Post Author

Rares Iordache

#digitalmanager, #autor, #magento, #wordpress, #ecommerce specialist, #PhD, #blogger, #alergator, #ciclist
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: