Betfair Romania Development se alatura #GovITHub prin cateva idei provocatoare

Read Time:53 Second

Clujenii, să îi numesc așa, de la Betfair Romania Development și-au expus ideile într-un posibil parteneriat cu #GovITHub, miza centrală fiind viitorul digital al României. Documentul a fost share-uit pe rețeaua LinkedIn cu speranța ca el să devină model inspirațional pentru comunitatea IT.

M-au atras cu precădere câteva idei, majoritatea fiind legate de conceperea unor platforme online sau aplicații pentru rezolvarea unor probleme.

Școala online pentru toți ar fi menită să rezolve accesul părinților la catalog sau lecții. Totul ar fi conceput într-o platformă online.

Acceptarea probelor video ca dovezi în instanță. Oau, provocator. Aplicația ar urma să verifice autenticitatea unei probe video.

Sesizează-ne 2.0 ar crea o punte între cetățeni și DNA în sensul raportării unor fapte de corupție.

Mă rog, sunt multe, de la suprapopularea locurilor de joacă și ajungând până la reducerea numărului de drumuri la birouri, adică reducerea birocrației.

Toate sunt interesante și le doresc nu doar succes, ci și trecerea cât mai rapid a implementării măcar a unora dintre ele. Documentul poate fi văzut aici.

About Post Author

Rares Iordache

#digitalmanager, #autor, #magento, #wordpress, #ecommerce specialist, #PhD, #blogger, #alergator, #ciclist
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: