#hibride

Care/ pe care, decât o diferență

Written by Rares Iordache · 41 sec read >

Proiectele care le avem bla-bla. Am vrut să vă vorbesc despre problemele care le avem noi, bla-bla. Mirare. Stupoare. Cugetare. Din gât, chinuit și zăgușit. Mintea nu poate duce povara, e gâfâită treaba. E decât pe care îl vezi.

Limba noastră-i o comoară și…cam atât. Mulți duc lupte grele ca să o stăpânească. Decât o problemă care aș vrea să o nuanțez. Paf. Orice om sesizează că avem o problemă. Parol!

Stâlciri, poticniri. Greutăți de îndurat pentru cei care se încumetă să vorbească în propria limbă. Să-ți locuiești limba? Eh, utopie!

Decât aceste observații, că n-am niciun fel de interes să vi le expun pe toate, v-ați prins sau vați prins. De fapt, nici cratima nu contează. În vorbire, totul e relativ. Sau dus zilele atenției nemărginite asupra modului în care vorbești. O poți face cum vrei și ai sau nai chef. Ști carei faza mai ok? Poți avea chear și funcție, să conduci oameni și să manageriezi chestii. Pur și simplu nu contează.

via GIPHY

Written by Rares Iordache
(re)mixez idei ca #digitalguruhaha, B2B Solution Specialist, PhD Philosophy, Publisher, #ecommerce specialist #blogger, #alergator, #ciclist #passionaterunner #passionatecyclist Profile

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.