#jurnaldebord

Ce noutati faine la Vladeasa Winter Trail: alergare montana si probe de ski

Am rămas plăcut surprins de mutarea ediției din acest an a unei competiții de alergare montană foarte dragi mie: Vlădeasa Winter Trail....

Written by Rares Iordache · 1 min read >
Ce noutati faine la Vladeasa Winter Trail: alergare montana si probe de ski 1

Am rămas plăcut surprins de mutarea ediției din acest an a unei competiții de alergare montană foarte dragi mie: Vlădeasa Winter Trail. Organizatorii au dus-o din martie în februarie, la început – în două zile, 11-12, și asta nu poate fi decât cât se poate de fain. De ce așa? Păi, avem o surpriză: ziua de sâmbătă este dedicată probei de ski de tură și unui concurs de schi fond pentru copii. Duminică, se va da startul turei de alergare până pe Vârful Vlădeasa.

Așa cum mi-am propus la începutul acestui an, voi alerga de acum înainte exclusiv la competițiile care mă atrag în mod special prin ceva anume, un identificator unic pentru ele, să-i zic așa. Competiții sunt destule, dar nu vreau deloc să le bifez pe toate, doar-doar să fie. Am locurile mele speciale pe unde alerg. Ca atare, trebuie să fie ceva.

Ei bine, Vlădeasa Winter Trail, cum se numește mai nou, e la a treia ediție și a devenit deja un loc aparte. Am ratat prima ediție, nici nu mai rețin motivele, dar voi fi o prezență constantă.

Acum, despre competiția din acest an. Alergarea va urma același traseu, însă cu mai multă zăpădă și temperaturi ceva mai scăzute, estimez eu. Deci, vești excelente pentru mine. A, da, pentru cei interesați și ajung pe vârf, pălinca e din partea casei și anul ăsta. Copiii din jurul Muntelui Vlădeasa au un loc dedicat prin proba de ski de fond. E o inițiativă cât se poate de lăudabilă din partea organizatorilor de a-i încuraja pe tinerii de prin părțile locului să se implice și, de ce nu, să aleagă această cale a sportului.

Deocamdată, sunt destui înscriși la alergare și doar câțiva temerari curajoși la proba de ski. Dacă te-ai făcut curios și crezi că poți răzbi, te poți înscrie pe noul site al competiției. Eu promit să vă aduc niște poze și impresii post-event.

Foto: Claudiu Szabo/ Vladeasa X-Trail

Written by Rares Iordache
(re)mixez idei ca #digitalguruhaha, B2B Solution Specialist, PhD Philosophy, Publisher, #ecommerce specialist #blogger, #alergator, #ciclist #passionaterunner #passionatecyclist Profile

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.