#hibride

Ce spune CTP de frigul si mizeria indurate de calatorii clujeni

Written by Rares Iordache · 43 sec read >

Am scris despre frigul îndurat de călătorii clujeni care au utilizat unele mijloace de transport. Pe atunci, erau vreo -19 grade, dar au mai scris și alții despre mizeria din alte mijloace de transport. Ei bine, le-am făcut și o reclamație la care am primit un răspuns.

Vi-l redau integral mai jos:

Stimate domn,

Problemele sesizate sunt in atentia noastra. Ne straduim in permanenta sa crestem gradul de confort pentru publicul calator . Programul de dezvoltare al C.T.P. Cluj-Napoca SA pentru anul in curs cuprinde si achizitia unui numar considerabil de mijloace de transport noi, moderne. Odata cu inlocuirea autobuzelor vechi cu altele moderne, aceste probleme vor fi eliminate in totalitate.

Va multumim pentru intelegere .

Autobaza Autobuze

Ca atare, nu vă lăsați, trimiteți email-uri, sunați, faceți solicități și tot tacâmul. Ei sunt datori să vă ofere răspunsuri, nu în mod necesar cele pe care le așteptați, dar e un punct de pornire. Dacă stăm cu mâinile în sân, nu se rezolvă nimic. Eu îmi asum și îi voi bâzâi constant. Urmează Primăria Florești cu al ei sistem bike sharing.

Written by Rares Iordache
(re)mixez idei ca #digitalguruhaha, B2B Solution Specialist, PhD Philosophy, Publisher, #ecommerce specialist #blogger, #alergator, #ciclist #passionaterunner #passionatecyclist Profile

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.