#hibride

Ceai cald si muzica pe liniile de transport din Cluj-Napoca. Pardon, frig de aiurezi

În cea mai friguroasă zi din această iarnă, atunci când temperaturile erau prin zona lui -19 grade, cei care au ales să...

Written by Rares Iordache · 1 min read >
Ceai cald si muzica pe liniile de transport din Cluj-Napoca. Pardon, frig de aiurezi 1

În cea mai friguroasă zi din această iarnă, atunci când temperaturile erau prin zona lui -19 grade, cei care au ales să folosească anumite mijloace de transport din Cluj-Napoca au avut parte de un tratament preferențial: o diferență de temperatură mică în comparație cu cea înregistrată în afară. Păi, e firesc. CTP Cluj-Napoca s-a gândit doar la sănătatea acelor călători, să nu intre de la -19 grade la o incredibilă cotă de 20, să zic, și apoi să iasă în frig din nou.

Ca atare, au intrat în autobuze înfrigurați și, ghici ce, acolo era atmosferă de dans: geamurile erau bocnă, ușa săracului șofer era baricadată cu o mătură, posibil blocată și abia atârnând, sufla un aer boem de nu-ți venea să te așezi că înghețai instant și aveai muzică în surdină. A, stai, alea erau vocile din mintea ta care-ți spuneau că e ultima dată când mai acceptă rahaturi din astea din partea ta.

Vorbesc acum de linia 50, Alexandra Dumitrache, un cititor al blogului meu, trimițându-mi și niște poze relevante.

[huge_it_gallery id=”1″]

Am zis să mai întreb, că poate o fost vreun accident, deși se pune la socoteală și așa. Aceeași treabă și pe linia 26. Acolo, în schimb, călătorii aveau Mozart în surdină și ceai cald, parcă.

Nu, pe bune, e aberant. Adică, nu ai pretenții de mijloc de transport ca-n Tokyo, așa, exemplu aiurea, dar să fie măcar un aer ușor cald prin autobuz, parcă-parcă ar fi uman. Le voi trimite celor de la CTP Cluj-Napoca un link cu articolul de aici. Nu mă aștept să-mi răspundă sau să și facă ceva, dar măcar fac cazul vizibil sau și mai vizibil.

Written by Rares Iordache
(re)mixez idei ca #digitalguruhaha, B2B Solution Specialist, PhD Philosophy, Publisher, #ecommerce specialist #blogger, #alergator, #ciclist #passionaterunner #passionatecyclist Profile

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.