#coltul abstract

Club de lectura la job, un soi de #bookfriday

Nu știu alții cum sunt, dar eu încerc să găsesc soluții prin care să-mi fac job-ul cât mai atractiv posibil, asta chiar...

Written by Rares Iordache · 59 sec read >
Club de lectura la job, un soi de #bookfriday 1

Nu știu alții cum sunt, dar eu încerc să găsesc soluții prin care să-mi fac job-ul cât mai atractiv posibil, asta chiar dacă, să zicem, de la angajator vin puține inițiative. Ai task-uri, tichete și chestii de făcut, știu, însă îți petreci mai multe ore pe zi decât cu propria familei într-un spațiu în care muncești și care-ți poate deveni foarte ușor antipatic.

Ei bine, cam de aici a izvorât ideea unui club de lectură la job. Când? Ai pauze și pauză de masă. În plus, îți poți lua cărțile acasă. Cum funcționează?

Păi, simplu: în fiecare vineri din săptămână, am decis să ne aducem cărți de acasă. Fiecare aduce în funcție de ce găsește prin propria-i bibliotecă. E fain să vezi ce impresii le lasă oamenilor alegerile făcute de tine. În plus, mai schimbi 2-3 idei. Important este să ai grupul, cărțile vin.

Nu știu cât va ține, probabil până se plictisește lumea sau până ce șefii nu vor mai avea chef de fluturii care ne trec prin cap. Parol! În fine, ideea lecturii, fie și în pauzele când îți scoți capul din calculator, e printre cele mai constructive chestii pe care orice angajat le poate face. Eu spun că merită, o companie ar trebui să se simtă cool dacă angajații săi ar experimenta chestii care i-ar face mai creativi. Alegerile următoare vor fi pe cât de surprinzătoare, pe atât de…provocatoare.

Written by Rares Iordache
(re)mixez idei ca #digitalguruhaha, B2B Solution Specialist, PhD Philosophy, Publisher, #ecommerce specialist #blogger, #alergator, #ciclist #passionaterunner #passionatecyclist Profile

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.