#jurnaldebord

Crosul Treptelor – The Beard Run, o competitie pentru un taxi comunitar

Crosul Treptelor  – The Beard Run este o competiție atipică, aș spune, și nu în mod special din cauza faptului că asfaltul/...

Written by Rares Iordache · 1 min read >
The Beard Run - Crosul Treptelor

Crosul Treptelor  – The Beard Run este o competiție atipică, aș spune, și nu în mod special din cauza faptului că asfaltul/ pădurea a fost înlocuit de trepte sau că e adusă în premieră la Cluj. Organizatorii au în minte o cauză super frumoasă: achiziționarea unui taxi comunitar, numit The Beard Mobile. Da, banii strânși din taxa de participare vor merge 100% în direcția acestei cauze. Un exemplu legat de ce ar presupune funcționalitatea acestui taxi: mijlocul de transport va sta la dispoziția persoanelor cu dizabilități în mod gratuit. Aici e o altă magie.

Ei bine, chiar dacă eu nu voi participa la eveniment, vă încurajez pe voi, prieteni, să o faceți. Motivul e lesne: ați face-o pentru o cauză, nu ați urca în van cele câteva sute de trepte de pe Dealul Cetățuii 🙂 Eu mi-am promis că voi promova acțiunea, poate o faceți și voi, asta dacă nu veți merge.

Am prins câteva informații în zbor direct de la organizatori.

Beard Brothers aduce un element nou în competiţiile sportive clujene: primul cros organizat pe trepte. Conceptul crosului este unul simplu: o întrecere sportivă ţinută pe treptele de la Cetăţuie. Startul se va da de sus, de pe platou cu o alergare scurtă pe 200 m, coborâre şi urcare trepte, câte 3 ture. Acţiunea va avea loc în 12 Martie 2016, începând cu ora 10. Pe lângă bucuria concursului, 100% din taxa de participare va merge pentru campania numărul 8 a asociaţiei Beard Brothers: The Beard Mobile. Campania The Beard Mobile are ca scop strângerea de fonduri pentru achiziționarea unei mașini, care să fie transformată in taxi comunitar. Rolul acestui taxi este de a transporta persoanele cu deficiențe și cazurile sociale care au o urgență, în mod gratuit, mi-a mărturisit Beatrice Păun, unul dintre organizatori. 

Beard Brothers au reușit în doar doi ani să finalizeze șapte campanii mari și alte câteva campanii satelit. Scopul principal al ONG-ului este lupta împotriva discriminării. Frumos, nu? V-am convins?

Nu încă? Stați așa! O alergare pe trepte nu poate fi decât un super bun antrenament pentru viitoarele anunțate deja competiții mai mari, le știți voi, care pe unde aveți în minte să mergeți. Mai mult, competiția are mascotă, iar voi vă puteți cumpărar un tricou personalizat cu barbă. Taxa de participare este 40 lei, iar regulamentul poate fi citit aici.

Ca atare, să fiți pregătiți la start pe 12 martie, ora 10.00!

 

Written by Rares Iordache
(re)mixez idei ca #digitalguruhaha, B2B Solution Specialist, PhD Philosophy, Publisher, #ecommerce specialist #blogger, #alergator, #ciclist #passionaterunner #passionatecyclist Profile

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.