#hibride

Cum sa prinzi un zambet – Catch A Smile Day

Nu știu ce vă face vouă ziua, vorba expresiei împrumutate, dar știu sigur că românii nu sunt printre cei mai veseli tipi....

Written by Rares Iordache · 1 min read >
Cum sa prinzi un zambet - Catch A Smile Day 1

Nu știu ce vă face vouă ziua, vorba expresiei împrumutate, dar știu sigur că românii nu sunt printre cei mai veseli tipi. Să ne uităm pe stradă dimineața. Văd asta cel mai bine atunci când merg cu bicicleta spre birou, am timpul necesar. Puține zâmbete, puține frunți descrețite. E destul de multă încleștare. Ce-ar fi ca măcar o zi, atât de puțin, să vă alocați unei stări de bine, cu zâmbete și lucruri frumose de care să vă înconjurați? Nu o găsiți, sunteți indeciși când anume? Vă dau un pont: Catch A Smile Day, 7 august.
E vorba despre o campanie care se află la ediția a treia, iar oamenii de la ONG-ul Beard Brothers vor să continue seria zâmbetelor culese anii precedenți. Ca de fiecare dată, se oferă multe mesaje menite să-ți smulgă un zâmbet, iar cele mai inedite și creative vor fi cu atât mai bine venite.

Hai să vedem ce și cum

Campania Catch A Smile Day își propune ca, prin gesturi simple, să determine oamenii să zâmbeasca mai des, să dăruiască zâmbete celor din jur, oriunde s-ar afla. În schimbul unui zambet, organizatorii vor oferi flori, baloane, mesaje simpatice și alte scântei de bucurie.
Obiectivul acestei ediții constă în implicarea cât mai multor orașe din România, din Europa, dar și din lume. La primele două ediții s-au împărțit zâmbete în multe orașe din România, în Polonia, Albania, în Statele Unite ale Americii și Cambodgia, mi-a mărturisit Beatrice Păun, organizator campanie.

Primele două ediții s-au bucurat de participarea unui număr mare de oameni din diverse locuri din țară și lume. Tibi Ușeriu a devenit deja ambasador Catch a Smile Day. Poate fi oricare dintre voi, acum sau pe 7 august. Deci, vă recomand centrul Clujului, Piața Unirii, acolo unde este punctul zero al zâmbetelor.

Written by Rares Iordache
(re)mixez idei ca #digitalguruhaha, B2B Solution Specialist, PhD Philosophy, Publisher, #ecommerce specialist #blogger, #alergator, #ciclist #passionaterunner #passionatecyclist Profile

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.