#hibride

Cum sa slabesti dupa sarbatori: sa urmaresti la teve noul Guvern pana te umfla rasul/ plansul

Written by Rares Iordache · 1 min read >

Dacă mesele de sărbători ți-au picat cam greu, remediul e râsul cu poftă. Acum e ofertă, ai un mobil care să te proptească în fața minunatului canal de informare numit teveu: un guvern. Da, e serioasă treaba, poți râde să cazi pe sub mese doar uitându-te la CV-urilor unor numiți peste noapte de băiatul acela super șmecher, Liviu Dragnea.

via GIPHY

Cum, credeai că nu e posibil ca un Guvern să fie investit în vreo câteva ore, hai zile, de la propunerea făcută pentru postul de prim-ministru? Fals! Se poate, fraților. Adică, ce audieri și alte rahaturi din astea, îți pui oamenii tăi, preferabil de la tine din județ, și îi dai înainte. Dacă te întreabă cineva de sănătate, o arunci p-aia că ies oamenii în stradă pentru tine, că nu poți să-ți mai ții în frâu. Cum adică neconstituțional? Lasă, băi, modificăm pe ici-colo și iese șmecheria. Că, știi tu, așa e pe la noi, să fie bine la toată lumea.

Dacă zice careva, ăia care mai au tupeu, sigur, că pe la ministerul Pădurilor ai pus o tanti care nu are nicio idee despre noul ei loc de muncă, o bagi în față pe tipă să zică scurt și concis că e harnică și va studia. Cum? Nenea de la Agricultură e super incoerent și se pupă cu microfonul? Nu-i panică, seara se spală pe dinți și-și face părul cu piaptănul. Cultură? Ce, mă, eu te-am deranjat cu ceva? Colectiv? Ce-i aia? Și tot așa, o iei la mișto până se satură ăștia și te pun pe tine șef, doar să taci.

E meserie, ce să mai, și e pe față. Adică, le zici tuturor că lucrurile se pot face și așa, cum ai tu chef. Ce legi sau constituție, astea-s chestiuni ușoare. Nu zic, le-au făcut și alții înainte, dar acum e mai bun, mai ca la noi.

Văzând cum stau lucrurile și că totul pare ca uns, Făt-Frumos se asigură că va primi un cal alb: le spuse sătenilor săi că le va da mere, pere și alte cele, doar-doar n-or apuca a se înhăita și ridica împotriva sa.

Morala? Nu mai e, că totul se duce înspre chestia aia cu scârba de vot. Aha, deci, nu-s vinovați cei care au votat cu ăștia, nici ăia care-s cu ăilalți, ci ăia ca nu au făcut-o de tot. Și de n-o fi cu bănat, încep să-nclin și eu balanța înspre cei din urmă, că toți îs o apă ș-un pământ, că doar îi schimbi și că se duce dracului totul.

Written by Rares Iordache
(re)mixez idei ca #digitalguruhaha, B2B Solution Specialist, PhD Philosophy, Publisher, #ecommerce specialist #blogger, #alergator, #ciclist #passionaterunner #passionatecyclist Profile

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.