#jurnaldebord

Daca tot vine primavara si e pe un deal, alerg la Crosul Treptelor The Beard Run

La Sala Sporturilor Horia Demian, pe vremea când acesta era punctul de interes maxim pentru publicul avid de baschet sau handbal, doar...

Written by Rares Iordache · 1 min read >
The Beard Run - Crosul Treptelor

La Sala Sporturilor Horia Demian, pe vremea când acesta era punctul de interes maxim pentru publicul avid de baschet sau handbal, doar exemple. Stăteam pironit pe un scaun și mă uitam la handbaliștii de la fost Universitatea Transilvania cum făceau scări. Adică, alergau ca nebunii pe trepte de jos până sus și repetau. Epic, îmi ziceam în gând, să vezi ditamai omul de 1.95 m că face asta. Așa voi fi eu pe 18 martie, atunci când voi alerga la Crosul Treptelor The Beard Run. Notă, eu n-am decât 1.83 m.

Mno, competiția inedită a ajuns la ediția a doua. Am procrastinat la prima ediție, că îi pe asfalt, că e nu știu cum, bla-bla-uri din astea. Acum, n-am mai avut scăpare, fetița cea mare mi-a spus clar: Da, tata, alergi pe scări!

Așadar, zis și făcut, particip și susțin evenimentul bărboșilor și al fetelor de la The Sisterhood. Mi-am zis că alergarea pe scări e un bun prilej de exersat înainte de provocarea anului pentru mine: Maraton Apuseni, proba de maraton. Știu ce voi face pe 18 martie. Tu? Te poți înscrie aici.

A, să nu uit de cauza din acest an: 100% din taxa de participare va merge pentru campania numărul 9 a asociaţiei Beard Brothers: Keep the Blood Flowing. Ți-am dat destule motive să-ți satisfaci nebunia de a alerga pe treptele Cetățuii. Trebuie doar să ai echipament și voință, de bună dispoziție și playlist cool, se ocupă organizatorii.

Keep the blood flowing – presupune strangerea a 18.000 de euro pentru a reutila Centrului de Transfuzii Sanguine din Cluj-Napoca. Cu acesti bani ne dorim sa cumparam aparatura necesara pentru a verifica sangele donatorilor si de virusul hepatic si aparatura noua pentru stocarea sangelui.

Written by Rares Iordache
(re)mixez idei ca #digitalguruhaha, B2B Solution Specialist, PhD Philosophy, Publisher, #ecommerce specialist #blogger, #alergator, #ciclist #passionaterunner #passionatecyclist Profile

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.