De ce Filosofii cotidiene la frontală? Argument

Filosofii cotidiene la frontală

Lucrurile se schimbă de pe o zi pe alta, trăim timpuri în care totul se află constant în mișcare, în tranziție. Așa e în domeniul în care activez de câțiva ani buni de tot, sunt mereu în priză, trebuie să fiu la curent cu tot ce mișcă pe segment. Pe timpul zilei, sunt la birou, apoi, seara este dedicată familiei. Pedalez înspre și de la job. Alerg când pot, la 5 am sau la 22.00 pm. Așadar, partea de scris/ blogging a căzut în neant.

Ce pot face?

Mi-am dat seama că timpul e mult prea scurt pentru a mă mai dedica unor proiecte care pur și simplu înghit câteva ore pe zi. Ei bine, nu am acele ore, iar aceasta a fost, de fapt, marea mea resemnare. Un proiect precum cyberpunct.ro, cu toate bunele mele intenții, nu avea cum să vadă “lumina tiparului” tocmai din acest motiv: timpul alocat. Totuși, mi-am spus că ar fi prea simplu să renunț. Am analizat și citit stânga-dreapta. Așa mi-a venit ideea unui newsletter, un loc în care sunt în contact direct cu cei care doresc să-mi citească cugetările sau cele spuse/ scrise. Cei care sunt curioși pur și simplu se abonează la canal și primesc totul de-a gata pe email. Voi păstra acest blog pentru un anumit tip de materiale, când și cum, voi vedea.

De ce la frontală?

Pentru a explica acest lucru, mă întorc la timp. Când nu îl prea ai, ți-l faci cum poți. Eu încerc să o fac noaptea, pe la miezul nopții. Așa că Filosofiile cotidiene la frontală îți aduc o cafea în miez de noapte. Nu e musai să mă însoțești la acea oră, vei avea totul pregătit pe email a doua zi, dimineață, tot la cafea. Nu se pierde nimic. De ce filosofii? Pentru că medităm împreună pe diverse subiecte, de la comunități și smart cities, la tehnologie, software, filosofie, oameni faini sau tot soiul de povești care merită să fie aduse la lumină. Totul e făcut la lumina lunii sau lumânării, după caz, dar ideea este să fie în miez de noapte. Atât, e simplu. Între timp, nu uita să te alături printr-un subscribe.

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rares Iordache

© 2022 Rares Iordache