#tech

Din fundul gandirii emag: experiente transcendentale cu telefoane sau telefonomenologie in ecommerce

Pentru evitarea solipsismului husserlian, la reconstituirea eului transcendental, poți apela cu încredere la noul telefon mobil de la Filips (editare intenționată). Îți...

Written by Rares Iordache · 1 min read >
Din fundul gandirii emag: experiente transcendentale cu telefoane sau telefonomenologie in ecommerce 1

Pentru evitarea solipsismului husserlian, la reconstituirea eului transcendental, poți apela cu încredere la noul telefon mobil de la Filips (editare intenționată). Îți poate provoca o tresărire experiențială care să te scoată din monotonia vieții tale plictisitoare (redundanță intenționată). Epic fail! Jump, emag, jump! Asta îți promit băieții de acolo, că vei avea parte de experiențe transcendentale de joc și navigare cu o singură încărcare. P(il)af!

Deci, telefonomenologia.

E drept că a cumpăra un smartphone e o experiență unică, iar a-l achiziționa de pe emag te face și mai special. Fie au angajat un absolvent de filosofie pe postul de content writer, fie, cine știe, asta oferă respectivele device-uri mobile și nu știm noi ce pierdem. Oricum ar fi, a scris corect cuvântul.

Telefonul tau mobil Philips este livrat cu o baterie incorporata de 3000 mAh, care iese in evidenta, pentru conexiune perfecta si de durata cand te afli in deplasare. Cu o performanta a bateriei atat de exceptionala, poti spulbera grijile suparatoare legate de ratarea apelurilor importante de la contactele tale profesionale si personale. Si atunci cand atat problemele profesionale, cat si cele personale, au fost rezolvate spre satisfactia ta, te poti indrepta spre experiente transcendentale de joc si navigare cu o singura incarcare, multumita celei mai bune tehnologii de alimentare a telefonului.

Un exemplu de excepționalitate a chinului artistic al autorului descrierii, dă direct din fundul curții gândirii. E budoar poetic, cu rimă și ritm. Îți saltă inima când citești și-ți vine să decartezi pentru Filipsul (editare intenționată) care te duce pe culmile experiențelor transcendentale. A, să nu uit de satisfacerea nevoilor tale stringente, acoperite de puterea fenomenală a acestui procesor cum n-ai mai văzut. Fun-fan-fân!

La mai bine și mai multe. Abia aștept următoarele găselnițe telefonomenologice. Ai exemple mai tari ca ăsta? Fă un bine și postează-le la comentarii. Nu de alta, dar să ne amuzăm împreună :))

Written by Rares Iordache
(re)mixez idei ca #digitalguruhaha, B2B Solution Specialist, PhD Philosophy, Publisher, #ecommerce specialist #blogger, #alergator, #ciclist #passionaterunner #passionatecyclist Profile

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.