Exclusiv. Bayern Munchen l-a inlocuit pe Carlo Ancelotti cu Jurgen Klopp

După eliminarea din Cupa Germaniei și din Liga Campionilor, Carlo Ancelotti a călcat din nou strâmb și l-a pus pe Matt Hummels pe lista de transferuri. A fost o picătură prin care italianul și-a tras scaunul de sub fund, Bayern luând decizia să-l dea instant afară. Mai mult, bavarezii s-au mișcat rapid și și-au acontat serviciile lui Jurgen Klopp, un antrenor carismatic și cu o reputație impecabilă în Germania. Toate s-au putut realiza și pe fondul lipsei de rezultate a fostului manager al celor de la Borussia Dortmund.

via GIPHY

Ha-ha. Ar cam fi genul de știre pe care, sincer, aș dori să o citesc. Îmi place Jurgen Klopp și chiar recent am citit că ar fi pe o listă formată din trei nume de potențiali antrenori în cazul în care Ancelotti ar fi dat afară/ ar pleca de la Bayern Munchen.

Zvonurile lansate de surse interne de pe Allianz Arena zic așa: Ancelotti s-a contrat cu Hummels, iar antrenorul italian l-ar fi pus pe fundaș pe lista de transferuri. O, boy, mare gafă, zic eu. Conducerea a devenit ușor irascibilă. Asta și din cauza celor două eșecuri, Liga Campionilor și Cupa Germaniei. Așadar, altul la rând. Dincolo de asta, Ancelotti nu a rupt gura târgului, Bayern nu a impresionat cu mari reușite în sezonul ăsta, italianul primind o moștenire și (con)ducând lucrurile din inerție. Sunt câțiva jucători cu potențial care s-au stins (Douglas Costa, Coman, Thomas Muller).

Acum, lista? Ei bine, aceleași surse sau fani oferă și trei ponturi: Nagelsmann – cel care face minuni la Hoffenheim, Lucien Favre – fost tehnician al celor de la Borussia Mönchengladbach și Jurgen Klopp – actual la Liverpool, nu are nevoie de prezentare. Nagelsmann e o opțiune interesantă, Favre n-are fler de Bayern, cred, iar Klopp e SF. Deci?

Cred că Ancelotti va pleca, Bayern pare să aibă nevoie de altceva. Acum, Klopp va fi greu spre imposibil de adus, așa că aștept alte idei.

Categories#hibride

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.