#hibride

Exclusiv. Bayern Munchen l-a inlocuit pe Carlo Ancelotti cu Jurgen Klopp

Written by Rares Iordache · 1 min read >

După eliminarea din Cupa Germaniei și din Liga Campionilor, Carlo Ancelotti a călcat din nou strâmb și l-a pus pe Matt Hummels pe lista de transferuri. A fost o picătură prin care italianul și-a tras scaunul de sub fund, Bayern luând decizia să-l dea instant afară. Mai mult, bavarezii s-au mișcat rapid și și-au acontat serviciile lui Jurgen Klopp, un antrenor carismatic și cu o reputație impecabilă în Germania. Toate s-au putut realiza și pe fondul lipsei de rezultate a fostului manager al celor de la Borussia Dortmund.

via GIPHY

Ha-ha. Ar cam fi genul de știre pe care, sincer, aș dori să o citesc. Îmi place Jurgen Klopp și chiar recent am citit că ar fi pe o listă formată din trei nume de potențiali antrenori în cazul în care Ancelotti ar fi dat afară/ ar pleca de la Bayern Munchen.

Zvonurile lansate de surse interne de pe Allianz Arena zic așa: Ancelotti s-a contrat cu Hummels, iar antrenorul italian l-ar fi pus pe fundaș pe lista de transferuri. O, boy, mare gafă, zic eu. Conducerea a devenit ușor irascibilă. Asta și din cauza celor două eșecuri, Liga Campionilor și Cupa Germaniei. Așadar, altul la rând. Dincolo de asta, Ancelotti nu a rupt gura târgului, Bayern nu a impresionat cu mari reușite în sezonul ăsta, italianul primind o moștenire și (con)ducând lucrurile din inerție. Sunt câțiva jucători cu potențial care s-au stins (Douglas Costa, Coman, Thomas Muller).

Acum, lista? Ei bine, aceleași surse sau fani oferă și trei ponturi: Nagelsmann – cel care face minuni la Hoffenheim, Lucien Favre – fost tehnician al celor de la Borussia Mönchengladbach și Jurgen Klopp – actual la Liverpool, nu are nevoie de prezentare. Nagelsmann e o opțiune interesantă, Favre n-are fler de Bayern, cred, iar Klopp e SF. Deci?

Cred că Ancelotti va pleca, Bayern pare să aibă nevoie de altceva. Acum, Klopp va fi greu spre imposibil de adus, așa că aștept alte idei.

Written by Rares Iordache
(re)mixez idei ca #digitalguruhaha, B2B Solution Specialist, PhD Philosophy, Publisher, #ecommerce specialist #blogger, #alergator, #ciclist #passionaterunner #passionatecyclist Profile

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.