Fracturi – un volum care va strange ganduri din vremuri apuse

Read Time:1 Minute, 17 Second

Era o vreme prin liceu când mi se spunea că scriitura mea poetică aduce mult cu cea a lui Ion Barbu. Citisem primele versuri la Cenaclul Nicolae Labiș, iar una dintre primele reacții a fost: păi, Rareș se joacă. Mai târziu, mi s-a spus că emoția lipsește cu desăvârșire din ceea ce doream să exprim. Nu am luat-o drept o chestiune negativă, mi-am continuat excursia. A fost doar preambul pentru a vă anunța că voi lansa curând un volum de gânduri, unele așezate pe hârtie cu mulți ani în urmă, încă de pe vremurile liceului și facultății. L-am intitulat: Fracturi.

Nu mă întrebați de ce, o să aflați singuri. O notă vă aduc: sunt scrieri scoase din negura unor vremi apuse. Uneori e bine să le scoți la iveală, să nu rămână în sertar. Sunt puțini cei care le-au văzut la lumină. Foștii colegi de cenaclu au avut prilejul să guste o parte din încâlceala gândurilor mele așezate în chip poetic. Sper să le regăsească cu plăcere. Alți amici și buni prieteni le-au văzut mai recent decât ei și au fost surprinși, poate, de absența emoției și răceala ludicului din penel. Notă: nu m-am autointitulat nicicând poet, sunt departe de acest statut. Sunt doar un tip care s-a jucat cu niște gânduri.

Am decis să vi le aduc pe toate într-o altă lumină, una digitală. Ca atare, aveți nițică răbdare și vă veți încurca prin cotloanele imaginare existente în Fracturi. Vă recomand consumul cu prudență.

 

 

 

About Post Author

Rares Iordache

#digitalmanager, #autor, #magento, #wordpress, #ecommerce specialist, #PhD, #blogger, #alergator, #ciclist
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: