#coltul abstract

Fracturi – un volum care va strange ganduri din vremuri apuse

Written by Rares Iordache · 1 min read >

Era o vreme prin liceu când mi se spunea că scriitura mea poetică aduce mult cu cea a lui Ion Barbu. Citisem primele versuri la Cenaclul Nicolae Labiș, iar una dintre primele reacții a fost: păi, Rareș se joacă. Mai târziu, mi s-a spus că emoția lipsește cu desăvârșire din ceea ce doream să exprim. Nu am luat-o drept o chestiune negativă, mi-am continuat excursia. A fost doar preambul pentru a vă anunța că voi lansa curând un volum de gânduri, unele așezate pe hârtie cu mulți ani în urmă, încă de pe vremurile liceului și facultății. L-am intitulat: Fracturi.

Nu mă întrebați de ce, o să aflați singuri. O notă vă aduc: sunt scrieri scoase din negura unor vremi apuse. Uneori e bine să le scoți la iveală, să nu rămână în sertar. Sunt puțini cei care le-au văzut la lumină. Foștii colegi de cenaclu au avut prilejul să guste o parte din încâlceala gândurilor mele așezate în chip poetic. Sper să le regăsească cu plăcere. Alți amici și buni prieteni le-au văzut mai recent decât ei și au fost surprinși, poate, de absența emoției și răceala ludicului din penel. Notă: nu m-am autointitulat nicicând poet, sunt departe de acest statut. Sunt doar un tip care s-a jucat cu niște gânduri.

Am decis să vi le aduc pe toate într-o altă lumină, una digitală. Ca atare, aveți nițică răbdare și vă veți încurca prin cotloanele imaginare existente în Fracturi. Vă recomand consumul cu prudență.

 

 

 

Written by Rares Iordache
(re)mixez idei ca #digitalguruhaha, B2B Solution Specialist, PhD Philosophy, Publisher, #ecommerce specialist #blogger, #alergator, #ciclist #passionaterunner #passionatecyclist Profile

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.