#hibride

Il sustin pe Liviu Dragnea sa-si rada mustata

Nu-mi place de mecla lu’ cutare, nu vreau pur și simplu să-l mai văd. Eu zic să se ascundă dracu’ pe undeva,...

Written by Rares Iordache · 1 min read >
Il sustin pe Liviu Dragnea sa-si rada mustata 1

Nu-mi place de mecla lu’ cutare, nu vreau pur și simplu să-l mai văd. Eu zic să se ascundă dracu’ pe undeva, să nu care cumva să-l întâlnesc. Adică, mă poluează, pe mine și întreg mediul din jurul meu. Îl susțin să dispară, că n-are nimic de-a face cu mine. De fapt, îi susțin și p-ăia de la Antena3 și România TV să dispară, să se desființeze pur și simplu. După asta, îl susțin și pe Liviu Dragnea să-și radă mustața.

Asta e cam singura chestie care l-ar putea afecta pe băiatul ăsta. Nici măcar dacă l-am băga la închisoare, nu știu din ce motiv anume, nu ar fi așa de afectat. Așadar, zic, hai să lansăm o petiție online prin care să-i cerem public să-și radă mustața.

Poate, așa, vom învăța că anumite chestii se educă, altele, dacă vrem să dispară, se ignoră. Adică, le dai ignore total, nu te pune nimeni să te uiți la ele. Așa-i și cu băieții de genul lui Dragnea: sunt acolo că i-am încurajat noi să fie. Becali există că-l lăsăm noi să existe și ne uităm ca dobitocii, mă rog, ce-i care o fac, la rahaturile tv pe care apare individul.

Atât timp cât există un public, cretin sau nu, care susține prin uitare tv-uri de tipul celor menționate mai sus, n-ai decât să le ignori. Bine, poți să le ceri public să se numeasca simplu: Rahat TV.

Să nu uit, deși le dedic un post special: să susținem și demisia Guvernului pe motiv că nu respectă ce au promis. Băi, dar cine i-o crezut pe ăștia când or zis ce or zis, excepție propriul lor public? Serios, nu-i cereți lui Dragnea să-și dea demisia din funcția de premier, scuze, ce funcție o avea, ci să-și radă mustața. Asta îl va dura profund, pe el și pe toți cei care cred în ea, mustața lui.

Sursa foto

 

 

 

Written by Rares Iordache
(re)mixez idei ca #digitalguruhaha, B2B Solution Specialist, PhD Philosophy, Publisher, #ecommerce specialist #blogger, #alergator, #ciclist #passionaterunner #passionatecyclist Profile

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.