in joc secund si-n alergare printre ganduri

in joc secund si-n alergare printre ganduri 1

Selfie, Fenomenul care a înnebunit lumea. Din câte ştim, este prima abordare la noi a fenomenului selfie./ Ziarul Financiar, 2015

in joc secund si-n alergare printre ganduri 2

Sunt pasionat de ultra-alergări și ciclism. Nu sunt iute, dar sunt constant și duc mult. Mă poți găsi rapid pe web. Îmi place să (re)mixez idei în zona digitală. Jocul favorit este WordPress, pe care l-am utilizat, în special, ca ustensilă de scris. Mai marea provocarea este Magento, aici fiind foarte aproape de ce ai numi drept solution specialist. Momentan, sunt focusat pe zona B2B – construcții.

HTML, CSS, UX & CX nu-mi sunt străine, mă perfecționez constant pentru a le oferi soluții optime clienților și companiilor cu care lucrez. Am luat parte la procese de rebranding și la implementarea noilor idei pentru câteva proiecte din zona home & deco, device-uri optice militare, de vânătoare sau pentru consumul general, media & gsm/ mobile și construcții (B2B & B2C). De asemenea, am lucrat și lucrez constant cu agenții de digital marketing, cu departamente de achiziții și direct cu clienții. Sunt blogger, deși pare greu de asumat acest lucru. Am activat ca jurnalist pentru diferite publicații, am editat și făcut parte din redacțiile unor reviste naționale/ internaționale academice sau mai generaliste.

Alte asocieri pe care le-ai putea găsi pe web în dreptul meu: Author/ Blogger, Journalist, PhD, Publisher, Internet Researcher sau Speaker. Bazat pe cercetările mele academice și unele articole, mă poți intitula drept un specialist în comunicare. Deci, aș fi un guru al manipulării informațiilor, ha-ha.

Am creat

in joc secund si-n alergare printre ganduri 3

Irregular. Transylvanian Journal for Research in Visual Arts

in joc secund si-n alergare printre ganduri 4

revista #hybridmedia


Tactul uman, dăruirea profesională, temeinicia activităţii de cercetare ştiinţifică sunt calităţi de care domnul Rareș Iordache a dat dovadă în toată perioada de când îl cunosc. A avut o foarte bună colaborare cu numeroase cadre didactice universitare din țară și străinătate dar şi-a extins colaborarea cu acelaşi succes şi la nivelul altor colective de cercetare sau de colaborare în cadrul unor proiecte.

prof. univ. dr. habil. Florin Cioban/ Eötvös Loránd University Budapesta