in joc secund si-n alergare printre ganduri

Selfie, Fenomenul care a înnebunit lumea. Din câte ştim, este prima abordare la noi a fenomenului selfie./ Ziarul Financiar, 2015


rizom.ro


Vezi noutatile de pe Blog


interviu rares iordache


video: Expozitia 3


Interviu in alergare. Arc peste Carpati


interviu in alergare: Despre Vladeasa Winter Trail

apuseni-ultra-race-raresiordache

rares iordache

Sunt pasionat de ultra-alergări și ciclism. Nu sunt iute, dar sunt constant și duc mult. Mă poți găsi rapid pe web. Îmi place să (re)mixez idei în zona digitală. Jocul favorit este WordPress, pe care l-am utilizat, în special, ca ustensilă de scris. Mai marea provocarea este Magento, aici fiind foarte aproape de ce ai numi drept solution specialist. Momentan, sunt focusat pe zona B2B – construcții.

HTML, CSS, UX & CX nu-mi sunt străine, mă perfecționez constant pentru a le oferi soluții optime clienților și companiilor cu care lucrez. Am luat parte la procese de rebranding și la implementarea noilor idei pentru câteva proiecte din zona home & deco, device-uri optice militare, de vânătoare sau pentru consumul general, media & gsm/ mobile și construcții (B2B & B2C). De asemenea, am lucrat și lucrez constant cu agenții de digital marketing, cu departamente de achiziții și direct cu clienții. Sunt blogger, deși pare greu de asumat acest lucru. Am activat ca jurnalist pentru diferite publicații, am editat și făcut parte din redacțiile unor reviste naționale/ internaționale academice sau mai generaliste.

Alte asocieri pe care le-ai putea găsi pe web în dreptul meu: Author/ Blogger, Journalist, PhD, Publisher, Internet Researcher sau Speaker. Bazat pe cercetările mele academice și unele articole, mă poți intitula drept un specialist în comunicare. Deci, aș fi un guru al manipulării informațiilor, ha-ha.

Featured in


“Viverra nibh cras pulvinar mattis nunc sed blandit libero volutpat. Rhoncus est pellentesque elit ullamcorper dignissim.”

Evelyn Duncan
USA Today
“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.”

Kelli Marconi
Mashable

Explore Sam’s Books

Selfie, descoperirea feței

Cred ca merita sa gandesti si sa scrii in aceste conditii pentru a transforma in marturie o experienta care iti apartine si Rares Iordache face asta!

(Prof. univ. dr. Aurel Cododan)

Detalii

selfie_descoperirea_fetei_rares_iordache
book003
book002

Philosophy

The Philosopher

The Faucibus in ornare quam viverra. Malesuada nunc vel risus commodo viverra maecenas accumsan lacus. Ornare arcu dui vivamus arcu felis bibend a fay.


Learn More

Literary Fiction

Scavenger of Human Sorrow

The Faucibus in ornare quam viverra. Malesuada nunc vel risus commodo viverra maecenas accumsan lacus. Ornare arcu dui vivamus arcu felis bibend a fay.


Learn More

“Viverra nibh cras pulvinar mattis nunc sed blandit libero volutpat. Rhoncus est pellentesque elit ullamcorper dignissim.”

Jack Connor – L.A. Review of Books


See All Reviews

Author Appearances

Meet Sam

12

March

Mystery Authors Festival – Virginia

Booker Center for Cultural Arts


View Event

31

April

Author Appearance at the Gaithersburg

Gaithersburg City Hall


View Event

19

August

Bethesda Literary Festival

Bethesda Center for Book Arts


View Event

25

August

Christamore Guild Book and Author Benefit

Indiana Roof Ballroom & Library


View Event

Social media

Stay In Touch. I Love To Hear From Readers!


Facebook


Twitter


Google-plus


Instagram


Pinterest