in joc secund si-n alergare printre ganduri

Selfie, Fenomenul care a înnebunit lumea. Din câte ştim, este prima abordare la noi a fenomenului selfie./ Ziarul Financiar, 2015


rizom.ro


Vezi noutatile de pe Blog


interviu rares iordache


video: Expozitia 3


Interviu in alergare. Arc peste Carpati


interviu in alergare: Despre Vladeasa Winter Trail

apuseni-ultra-race-raresiordache

rares iordache

Sunt pasionat de ultra-alergări și ciclism. Nu sunt iute, dar sunt constant și duc mult. Mă poți găsi rapid pe web. Îmi place să (re)mixez idei în zona digitală. Jocul favorit este WordPress, pe care l-am utilizat, în special, ca ustensilă de scris. Mai marea provocarea este Magento, aici fiind foarte aproape de ce ai numi drept solution specialist. Momentan, sunt focusat pe zona B2B – construcții.

HTML, CSS, UX & CX nu-mi sunt străine, mă perfecționez constant pentru a le oferi soluții optime clienților și companiilor cu care lucrez. Am luat parte la procese de rebranding și la implementarea noilor idei pentru câteva proiecte din zona home & deco, device-uri optice militare, de vânătoare sau pentru consumul general, media & gsm/ mobile și construcții (B2B & B2C). De asemenea, am lucrat și lucrez constant cu agenții de digital marketing, cu departamente de achiziții și direct cu clienții. Sunt blogger, deși pare greu de asumat acest lucru. Am activat ca jurnalist pentru diferite publicații, am editat și făcut parte din redacțiile unor reviste naționale/ internaționale academice sau mai generaliste.

Alte asocieri pe care le-ai putea găsi pe web în dreptul meu: Author/ Blogger, Journalist, PhD, Publisher, Internet Researcher sau Speaker. Bazat pe cercetările mele academice și unele articole, mă poți intitula drept un specialist în comunicare. Deci, aș fi un guru al manipulării informațiilor, ha-ha.

Am creat
Rares este persoana care vine tot timpul cu noi idei creative. Nu trece o zi in care nu incearca sa isi depaseasca limitele si sa evolueze in tot ceeace face. Este tipul devotat muncii sale si este un pilon de sustinere a echipei din care face parte. Il sustin si recomand pe Rares Iordache, a fost o placere sa lucrez in aceeasi echipa cu el.

Francisc Aknai
Senior UX Designer at Yopeso
Cred ca merita sa gandesti si sa scrii in aceste conditii pentru a transforma in marturie o experienta care iti apartine si Rares Iordache face asta!

Prof. univ. dr. Aurel Cododan
Professor Emeritus at UC”DC”

Cărțile mele

Selfie, descoperirea feței

Cred ca merita sa gandesti si sa scrii in aceste conditii pentru a transforma in marturie o experienta care iti apartine si Rares Iordache face asta!

(Prof. univ. dr. Aurel Cododan)

Detalii

selfie_descoperirea_fetei_rares_iordache

Teză doctorat

Viralitatea în virtual. Introducere în teoria viralului

Tactul uman, dăruirea profesională, temeinicia activităţii de cercetare ştiinţifică sunt calităţi de care domnul Rareș Iordache a dat dovadă în toată perioada de când îl cunosc. A avut o foarte bună colaborare cu numeroase cadre didactice universitare din țară și străinătate dar şi-a extins colaborarea cu acelaşi succes şi la nivelul altor colective de cercetare sau de colaborare în cadrul unor proiecte.

prof. univ. dr. habil. Florin Cioban/ Eötvös Loránd University Budapesta

book002

metascreiri

Rockam

Volum de poezii meta-filosofice. În curs de apariție

Stai conectat sau în interiorul bulei mele


Facebook-f


Twitter