#tech

Magento 2, cel mai fierbinte subiect de la Meet Magento Cluj

Written by Rares Iordache · 1 min read >

Meet Magento România crește de la an al an, devenind la doar a treia ediție unul dintre evenimentele de profil de referință pentru zona IT din oraș. A crescut nu doar numărul de participanți, lucru oarecum firesc, ci și interesul companiilor de a se promova aici. Cum? Fiecare cu propriul plan de marketing, evenimentul fiind unul și de relaționare, de identificare a unor noi oportunități, indiferent ce ar presupune asta în cazul fiecărei companii.

Clujul este un oraș cu o puternică influență din zona IT. Foarte mulți programatori și specialiști din industrie își aduc businessul aici, motiv pentru care nivelul pieței și lifestyle-ul sunt puternic influențate, aș adăuga pozitiv influențate, de această categorie de oameni. Același lucru se poate zice și despre evenimentele de profil, ca Meet Magento. Sunt binevenite, bine văzute, pentru că și calitatea lor este una direct proporțională.

Din backstage Meet Magento, îți pot spune că evenimentul crește enorm de la an la an. Am văzut creștere în număr de participanți de la prima la a 2-a ediție, iar acum vedem un mare interes și pentru cea de a 3-a ediție. Iar creșterea nu este doar în numărul de participanți, ci și în companiile interesate de a se promova în acest mediu/ Andrei Temneanu, Marketing Consultant Media Nouă & speaker la Meet Magento România.

Aceste evenimente și-au dezvoltat o secțiune special destinată companiilor care doresc să devină partenere, iar toate cărțile sunt aruncate aici pe vizibilitate pornind de la standuri și până la bannere afișate online.

Toată suflarea din rândul programatorilor, în mod special, așteaptă noutăți legate de Magento 2. Ei bine, vă voi dezvălui că se va discuta foarte multe despre acest subiect, e o zonă fierbinte în zona tehnică din cadrul evenimentului. În zona Marketing și Business, lucrurile sunt destul de previzibile, un panel interesant fiind cel legat de managementul comunităților. Mă rog, cel puțin mie mi-a sărit asta în ochi la o primă vedere.

Despre tematici nu îți pot da informații foarte multe momentan, însă, în zona tehnică îți pot confirma că se va discuta foarte mult despre Magento 2. Pe zona Marketing și Business vom vorbi mult despre social media, managementul de comunități și how-to pe dezvoltarea magazinelor online, cum să începi un startup în zona ecommerce, Andrei Temneanu.

Lineup-ul speakerilor poate fi urmărit aici. Lista se updatează săptămânal, alături de abstractul prezentării fiecărui invitat.

Meet Magento România va avea loc în perioada 28-29 octombrie la Cluj-Napoca, la câteva zile distanță de un alt eveniment important pentru industria e-commerce: TeCOMM Cluj-Napoca (25-26 octombrie)

Written by Rares Iordache
(re)mixez idei ca #digitalguruhaha, B2B Solution Specialist, PhD Philosophy, Publisher, #ecommerce specialist #blogger, #alergator, #ciclist #passionaterunner #passionatecyclist Profile

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.