#tech

Microsoft vrea sa ingroape Slack-ul prin Skype Team

Written by Rares Iordache · 34 sec read >

Microsoft vrea să dea de pământ cu deja celebrul tool pentru business-uri – Slack, au anunțat cei de la mspoweruser. Pentru asta, compania a aruncat în schemă proiectul Skype Team. Tool-ul va avea o groază de chestii pe care le regăsești pe Slack, dar își va păstra și anumite specificații din mai vechiul Skype.

Echipele de lucru vor putea face video call-uri pe un canal anume sau în mod privat. Opțiunile de share vor fi, de asemenea, disponibile. Un serviciu cu care s-ar putea să meargă integrat noul Skype Team ar fi Office 365. Mă rog, pentru cei care mai utilizează acest tool.

Se pare că Skype Team va merge pe toate device-urile. Mie îmi place. De fapt, estetic, mie îmi place mai mult decât Slack-ul. Deocamdată, tool-ul este în beta stage, dar să așteptăm lansarea pentru a vedea cum rulează și ce poate face concret, mai ales comparativ cu Slack.

Written by Rares Iordache
(re)mixez idei ca #digitalguruhaha, B2B Solution Specialist, PhD Philosophy, Publisher, #ecommerce specialist #blogger, #alergator, #ciclist #passionaterunner #passionatecyclist Profile

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.