#jurnaldebord

Nebunie frumoasa: Tibi Useriu se intoarce la 6633 Ultra Arctic

Tibi Ușeriu vrea să revină la 6633 Ultra Arctic, competiție pe care a câștigat-o anul trecut. Ce nu a înțeles din Nu...

Written by Rares Iordache · 49 sec read >
tibi-useriu-maraton-apuseni-eveniment

Tibi Ușeriu vrea să revină la 6633 Ultra Arctic, competiție pe care a câștigat-o anul trecut. Ce nu a înțeles din Nu îmi aduc amintea mare lucru din ultimii kilometri? El spus-o anul trecut, nu eu. Da, e tipul acela de nebunie frumoasă, iar Tibi o are din plin.

E nebun de legat, zicea ceva post de pe Facebook. Da, se prea poate, dar ce anume înseamnă normalitatea? 12 ore la birou? E frumos ce face Tibi, îl admir chiar decizia mea poate fi de neînțeles.

După întâlnirile cu fata morgana și căderile psihicului, Tibi a început să alerge pe ultimii km ai ediției de anul trecut. Așa l-a depășit pe BJ. Da, cântând ceva motivator, să-și ia gândul de la degerături sau de la frigul năprasnic.

Dacă își păstrează ideile de la finalul ediției precedente, Tibi va merge să bată recordul competiției. Nu e lucru puțin, are de recuperat vreo 13 ore. Are de partea sa experiența acumulată, deși nu-s sigur că ăsta e un beneficiu real. Anul acesta, de exemplu, a abandonat la Ultra-Trail du Mont-Blanc din motive medicale. Va fi altfel la 6633 Ultra Arctic, sunt sigur. Singura mea posibilă incertitudine ar fi vreo posibilă altă problemă de ordin medical. În rest, pariez pe Tibi Ușeriu.

Written by Rares Iordache
(re)mixez idei ca #digitalguruhaha, B2B Solution Specialist, PhD Philosophy, Publisher, #ecommerce specialist #blogger, #alergator, #ciclist #passionaterunner #passionatecyclist Profile

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.