#hibride

Am pensia la NN, ceva griji? Cum s-ar vedea simplu treaba din perspectiva unui asigurat

Written by Rares Iordache · 1 min read >

Acum câteva zile, primesc un email de la NN Pensii. L-am citit în diagonală, ca mai toate email-urile de la ei. Mă bucur mereu că îmi trimit update-uri, îi consider destul de profesioniști. Ulterior, am citit că au fost amendați de ASF cu 1% din capitalul social, respectiv 750.000 de lei. Mai mult, i-au retras directorului general autorizația și i-au aplicat o amendă de 100.000 lei. Am recitit email-ul primit. Multe declarații post-act, dar nimic concret legat de noi, cei direct implicați. A, parcă una mai rar promovată: cică, nu ne-ar afecta.

Mobilul: NN Pensii a răspândit clienților săi zvonul legat de naționalizarea pensiilor.

În urma audierilor concluziile au fost următoarele: având în vedere circumstanțele create, de natură să conducă la afectarea încrederii participanților în sistemul de pensii private din România, Consiliul ASF a decis sancționarea societății NN Pensii cu amendă contravențională în cuantum de 1% din capitalul social al societății, respectiv suma de 750.000 de lei’, a spus Ion Giurescu.(Sursa)

Alte declarații, unele politice. S-a vehiculat inclusiv opțiunea ca zvonu însuși să fi fost o manevră politică. La microfon, i s-a cerut din nou părerea lui Liviu Dragnea, acest cunoscător în toate cele.

Eu, ca asigurat al fondului de pensii cu pricina, cu cine votez, vorba aia?

Ion Giurescu a zice că amenda aplicată companiei nu va avea un impact asupra investițiilor companiei. Eu sunt investiție?

Se vor cere explicații Olandei și conducerii ING.

Excercițiu: dacă oamenii de la NN Pensii au prins un pont, au captat o scurgere de informații și au zis să-și anunțe camuflat clienții? Ok, nu a fost foarte elegant, dar, dacă zvonul avea un substrat? Oamenii au sărit un sus că nu și nu, dar ne putem gândi și la perspectiva asta.

Între timp, tot românul cu pensie la NN a primit vestea că fondul la care cotizează lunar a primit cea mai mare amendă din istoria ASF sau nu știu ce alte istorii. Tot între timp, oamenii se războiesc, iar el, românul cu pensie la NN, rămâne cam…suspendat. Așa se poate simți, nu spun că-i musai.

 

Written by Rares Iordache
(re)mixez idei ca #digitalguruhaha, B2B Solution Specialist, PhD Philosophy, Publisher, #ecommerce specialist #blogger, #alergator, #ciclist #passionaterunner #passionatecyclist Profile

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.