Puncte ITRA/ UTMB si pentru proba de 100 km de la Apuseni Ultra Race

Read Time:1 Minute, 19 Second

În cazul în care tatonezi cu ideea de a participa la Apuseni Ultra Race, îți ofer încă un motiv suplimentar – motivațional să vii să alergi tărâmurile de basm: și proba de 100 km a primit patru puncte calificare ITRA & UTMB. Așadar, competiția crește frumos de la o zi la alta.

Proba de 100 km are incluse două vârfuri și +3100 m diferență de nivel. Plecarea se va face din Rogojel și, cel mai probabil, alergătorii se vor întâlni pe traseu cu cei de la proba regină de 170 km. Pentru participare, e nevoie să fi terminat în prealabil un maraton montan. Hai, floare la urcehe, ia-ți ghetele și ieși la o fugă bună.

Să speculez: competiția va beneficia de o nouă infuzie în privința numărului celor care vor înclina să alerge în Apuseni. Despre  celelalte două probe ale Apuseni Ultra Race am mai scris cu plăcere aici.

Între timp, dacă vrei să faci cunoștință cu traseul de 170, organizatorii AUR pun la cale o drumeție de explorare a Parcului Național Apuseni în week-endul 3-5 august. 3 zile și două nopți de cazare la hotel de mii de stele, vorba lor. Vezi detalii pe pagina evenimentului.

Vă ofer și un feedback al unui curajos al primei ediții:

Povestea Apuseni Ultra Race a fost pentru mine un prim capitol al poveștii, ce poate fi intitulat “Grăbit prin Apuseni”. A fost cursa mea, care s-a transformat într-o poveste excelentă de spus la un foc de tabără. Și va urma!/ Ioan Coroiu, participant Apuseni Ultra Race ediția 2017

sursa foto

 

About Post Author

Rares Iordache

#digitalmanager, #autor, #magento, #wordpress, #ecommerce specialist, #PhD, #blogger, #alergator, #ciclist
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: