#tech

#selfie-ul perfect cu un smartphone curbat

Written by Rares Iordache · 1 min read >

Nu credeam că voi scrie prea curând despre device-uri mobile, dar să nu zic niciodată niciodată.

Cum arată selfie-ul perfect? Ei, e un vis pe care-l ai constant, căci nu are cum să-ți iasă și tocmai de aceea o faci mereu și mereu. Totuși, un device mobil îți poate ajusta sau augmenta realitatea selfitică. LG G Flex 2 e tipul de smartphone care-i face pe spectatori să se întrebe: ce telefon este acela? Poate vine de la carcasa aia curbată, care-ți lasă impresia că ai trecut cu bicicleta peste el…intenționat, să-i verifici rezistența. Teoretic, carcasa e special configurată pentru ca device-ul să fie mai ușor de manevrat. Și nu e doar atât, căci vei vedea totul pe un ecran, curbat și el, de 5.5 inci Full HD. Producătorul vine cu încă o chestie foarte tare: tehnologia de auto-reparare. Pfoai, adică smartphone-ul ăsta își va repara singur-singurel zgârieturile. Beton! Bine, acum să nu credeți că va face minuni, vorbim despre zgârieturi minore, de suprafață, nu vă gândiți la altceva.

Nu aici voiam să vă aduc, ci la cum anume te poți trage în chip cu acest smartphone. Cu tehnologia Gesture Shot & Gesture View nu-ți vei mai căuta butonul de declanșare a pozei, ci vei executa o mișcare a mâinii și gata, aștepți să ți se facă selfie-ul. Nu ai nevoie de buton nici pentru a-ți accesa galeria foto cu imaginile tale, ci tot de un gest al mâinii. Ce să mai spun de camera foto, că la cei 13 megapixel nu poate da rateuri. Specificații tehnice, aici.

Ca atare, mai puțină bătaie de cap și chinuri în obținerea selfie-urilor dorite, tehnologia vă vine în ajutor.

Dacă vreți să-l vedeți în acțiune, aruncați un ochi pe cavaleria.ro (min 2.35). Băi, îmi place tipii de aici, în general. Ar fi cool să renunțe la secțiunea știriuțelor de pe politică, nu-i prinde.

Written by Rares Iordache
(re)mixez idei ca #digitalguruhaha, B2B Solution Specialist, PhD Philosophy, Publisher, #ecommerce specialist #blogger, #alergator, #ciclist #passionaterunner #passionatecyclist Profile

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.