#hibride

Sistemul ClujBike e in/pe pana

Written by Rares Iordache · 57 sec read >

Sistemul Bike Sharing Cluj/ ClujBike e sufocat, din câte se pare. Eu asta înțeleg din faptul că nu se eliberează carduri sau din faptul că nu se răspunde la email-uri. Așadar, am vrut să-mi continui aventura de bike2work și după începerea grădiniței. Zis și făcut!


Îmi duc fetița la grădiniță și apoi îmi voi continua drumul cu bicicleta prin oraș. Ei, dacă ar și fi așa de simplu. Mi-am făcut cont online, însă am fost întâmpinat la o primărie de cartier, nu contează care, de un răspuns plictisit: nu se eliberează carduri, nici aici, nici oriunde altundeva. Nu știu când anume se va face, întrebați-i pe ei.

Planurile s-au dus pe apa sâmbetei, dar am zis să le trimit un email. Nimic. Nu voi renunța, voi găsi o metodă prin care să-mi duc și fetița grădiniță și să merg în continuare cu bicicleta la birou, fie ea și cea personală.

Totuși, atât timp cât în rastele găsesc mereu biciclete disponibile, iar sistemul nu-mi permite să le folosesc din cauza cardurilor, atunci avem o problemă. De ce nu pot merge ca unse lucrurile într-un oraș cu pretențiile Clujului? Între timp, va veni iarna, iar ClujBike va intra în revizii. Am auzit povești cum că unii clujeni au stat câteva luni bune până la primirea cardului. Ce să mai spun despre sistemul complex de rastele – piste care să includă comunele Florești, Baciu și Apahida. Flatus vocis, ha?

Written by Rares Iordache
(re)mixez idei ca #digitalguruhaha, B2B Solution Specialist, PhD Philosophy, Publisher, #ecommerce specialist #blogger, #alergator, #ciclist #passionaterunner #passionatecyclist Profile

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.