#jurnaldebord

Trei branduri preferate, le fac reclama gratuit

Avem pitici, iar, uneori, e nevoie de saturarea și hrănirea lor. Altfel, vei rămâne mereu și mereu cu întrebări și nedumeriri, neîmplinit....

Written by Rares Iordache · 3 min read >
Trei branduri preferate, le fac reclama gratuit 3

Avem pitici, iar, uneori, e nevoie de saturarea și hrănirea lor. Altfel, vei rămâne mereu și mereu cu întrebări și nedumeriri, neîmplinit. Parol! Cuvinte mari, dar știți cum e cu piticii. Cred că despre asta este vorba în privința sintagmei: branduri preferate. De ce-urile rămân simple flatus vocis. Mi-a spus un ciclist pe un forum: Dacă lui i se pare că ar merge mai bine având o biță de la producătorul X, nu-i vom spune noi să nu și-o cumpere. Să meagă cu ea și să se simtă bine!

CEP – The intelligent Sportswear

Am luat contact diTrei branduri preferate, le fac reclama gratuit 4rect cu CEP la Maraton Apuseni. L-am văzut pe Tibi Ușeriu îmbrăcat într-un tricou de la ei, un albastru extrem de arătos. Ulterior, am aflat că au și jambiere & șosete de compresie pe aceeași culoare.

CEP este brandul sportiv al GmbH & Co. KG, o companie cu sediul central în Bayreuth, Germania. Paleta acoperită este mare: alergare, ciclism, triatlon, fotbal, baschet, handbal, hochei pe gheață, călărie și pentru o varietate de alte sporturi. Ceea ce e definitoriu pentru cei de la CEP este compresia, fac asta de foarte multă vreme și o fac cu succes.

De ce? Pentru că mă simt foarte bine purtând cele două produse pe care le-am primit cadou, arată bine și șosetele de compresie inspiră calitate. Cea mai lungă tură cu ele a fost de 17 km, prin Făget, pe zăpadă și puțin frig. Șosetele s-au comportat exemplar. Tricoul, în mare, la fel. S-a văzut doar faptul că nu e conceput pentru vreme mai răcoroasă, ți se simte spatele rece după vreo 12 k de alergare. Notă negativă: guys, faceți niște numere uriașe. Mi-am luat mărimea M și îmi era foarte mare, am fost nevoit să schimb cu S. Am ajuns la S din cauza voastră, ha-ha.

 

Cannondale – inovații și istorie

Sub aceste auspicii, Cannondale e unul dintre cele mai tari branduri din zona ciclismului, incă e. N-are cum să nu întorci capul după ultimele găselnițe ale băieților care au pe mâini moștenirea grea a duetului Joe Montgomery & Murdock MacGregor. Am rămas profund impresionat după test-ride-ul de la Cluj, atunci când am avut ocazia să rulez pe o bicicletă de aproximativ 5.000 de euro. Mă gândeam eu că nu mă voi lăuda prea curând cu vreun specimen de genul, dar Cannondale a trecut cu brio testul bicicletelor pentru mase, adică tip buget.

Trei branduri preferate, le fac reclama gratuit 5Acum, am vreo 2.500 – 3.000 km cu un Cannondale Trail luat de la super băieții de la BikeNet. Bicicleta, glonț, sunt încântat de ea fără să aibă dotări nici măcar Deore pe ea. N-ai nevoie, mi-a șoptit Mihai la achiziție. Da, ce pot face cu Deore, am făcut cu ce e dotat acum acest Cannodale și, credeți-mă, am făcut-o binișor. De ce? Pentru că e Cannondale, e un verde mișto cu care rulez prin Cluj fie vreme bună, fie vreme rea, it’s #mybike. Plătești brandul? Desigur, dar eu o fac motivat: Cannodale, chiar dacă și-a mutat de ceva vreme liniile de asamblare prin Taiwan, unde le au mai toți producătorii, nu se joacă atunci când vine vorba de calitate. Mizez pe inovațiile și istoria lor. Scuze pentru poză, n-am reușit să-mi fac una mai ok la bicicletă de când o am. Cred că-i din cauză că nu mă prea opresc la discuții atunci când alerg pe biță. :))

 

 

Daihatsu – dacă e să închid cercul alergare – ciclism – auto

Alerg pe unde pot, în mod special pe trail. În oraș, urăsc mașinile în trafic și evit pe cât posibil troleele. Deci, mulțumesc, Cannodale. Rămân urgențele și excursiile. Acestea le fac motorizat cu unul dintre brandurile exclusiviste pentru România: Daihatsu. Acesta este un producător nipon ale cărui produse vin din direct din Japonia. Da, sunt fericitul posesor al unui Daihatsu Terios care a venit tocmai din fabrica niponă. Orice nișă își are atât clienții fideli, dar și neajunsurile sale. Daihatsu a resimțit asta în ceea ce privește notorietatea produselor sale. Deși foarte cunoscut prin Grecia și vestul Europei, în mod special Anglia, producătorul japonez și-a cam luat ochii de pe continentul nostru, axându-și diviziile de vânzări pe Indonezia, estul Chinei și Japonia.

Trei branduri preferate, le fac reclama gratuit 6
Teriosul, intr-o tura mai offroadista

De ce? Pentru că este una dintre cele mai fiabile mașini din lume, pentru că îmi place mult cum arată, pentru că e made in Japan, pentru că e simplă, spartană, ghidușă și are opțiunea asta feng-shui cu 4×4, un pitic de saturat, dar nu un must. Dacă tot mergi înspre Terios, du-te la versiunea 4×4 musai, așa-i simți caracterul mai bine. Niponii au scos după 2011 și o versiune 2×4, dar nu văd sensul, mai ales pentru o mașină cu centrul de greutate atât de sus. De ce-ul continuă cu pasiunile care îmi duc familia pe cărări de munte, în mod special, drumuri mai rar căutate de mașini. A, da, să nu zic de faptul că nu-mi place motorina. Aș rula doar cu aer, similar bicicletei, dar nu e posibil. Un mic minus, consumul nu e cel mai lăudabil capitol, cel cu care să ies în față. Mă împac cu ideea că trec rar prin service, că nu pot avea all-in-one deodată.

Așadar, acesta este trio-ul meu exclusivist, trei branduri care mi-au devenit preferate din cauza unor produse încercate, testate în diferite medii și domenii, pentru care am ajuns să manifest o simpatie aparte. Hai să văd cu ce ieșiți voi la rampă.

 

Written by Rares Iordache
(re)mixez idei ca #digitalguruhaha, B2B Solution Specialist, PhD Philosophy, Publisher, #ecommerce specialist #blogger, #alergator, #ciclist #passionaterunner #passionatecyclist Profile

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.