#tech

Trello a fost cumparat de Atlassian

Trello, tool-ul acela folosit de multă lume pentru urmărirea și ordonarea proiectelor, inclusiv de mine, a fost cumpărat de Atlassian. Este o...

Written by Rares Iordache · 30 sec read >
Trello a fost cumparat de Atlassian 1

Trello, tool-ul acela folosit de multă lume pentru urmărirea și ordonarea proiectelor, inclusiv de mine, a fost cumpărat de Atlassian. Este o ustensilă simpluță, care te ajută să ții în frâu task-urile deschise pe diferite proiecte personale sau profesionale.

Lansat acum cinci ani, Trello a reușit să strângă peste 19 milioane de utilizatori, se laudă ei. Experiența Atlassian își va pune amprenta, sunt sigur, JIRA, Confluence, HhipCha sau BitBucket fiind exmple grăitoare.

Ce va înseamna, totuși, achiziția? Michael Pryor, CEO-ul Trello, zice că noi și noi integrări. Mai mult, tool-ul va suferi și alte noi dezvoltări, chestie de care sunt sigur.

Obiectivul asumat e cam ăsta: să facă Trello mai puternic și mai plăcut decât este în acest moment. Cam acesta este sensul mesajului trimis către noi, utilizatorii acestui tool.

Written by Rares Iordache
(re)mixez idei ca #digitalguruhaha, B2B Solution Specialist, PhD Philosophy, Publisher, #ecommerce specialist #blogger, #alergator, #ciclist #passionaterunner #passionatecyclist Profile

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.