#hibride

Va spun o chestie, Marian Godina e chiar tare

L-am citit pe Facebook, în mare parte, iar lansarea cărții sale nu mi-a creat suficient context informațional încât s-o cumpăr. Ha-ha. Totuși,...

Written by Rares Iordache · 1 min read >
Va spun o chestie, Marian Godina e chiar tare 1

L-am citit pe Facebook, în mare parte, iar lansarea cărții sale nu mi-a creat suficient context informațional încât s-o cumpăr. Ha-ha. Totuși, mi-a picat în mâna la mini-evenimentul nostru de la firmă, la book-friday. O colegă a scos-o din geantă exclamând: iată ce v-am adus azi. Ha-ha, din nou, dar am luat-o la rumegat și să vezi chestie, e tare.

Chiar dacă sunt cam mofturos și ciudat în materie de cărți citite, vă mărturisesc sincer că mi-a plăcut Marian Godină cu a sa Flash-uri din sens opus. Am foarte multe motive să zic asta, dar amintesc unul în treacăt: a reușit să scrie o carte numa’ bună de citit cam de unde vrei și în orice stare ești. Mă rog, excepție situația tipului ăluia de se credea colonel… sau câinele lui era colonel :)). În fine, Marian Godină știe să stârnească râsete prin situațiile povestite. Mai e flerul, că-l are din plin. Adică, nu doar că-mi zice el mie o chestie care m-ar face să râd, dar mai are și arma asta: stilul aparte în care o face.

De azi, de când a poposit cartea la birou, cam știu cum să-mi iau o pauză. Nu cred că râsul poate dăuna sănătății muncii la birou. Din contră, buna dispoziție, zic, l-ar face pe un angajat mai productiv. A, da, trebuie să mă cam lupt pe ea, mai e un coleg care tot o vânează în pauzele lui. Ca atare, trebuie să fiu mereu pe fază. A venit și acum în locul micuței noastre biblioteci pentru o pauză, și-a tras tacticos un scaun, s-a așezat și a luat cartea lui Marian Godină în mâini. Mă aștept la o căruță de zâmbete.

Written by Rares Iordache
(re)mixez idei ca #digitalguruhaha, B2B Solution Specialist, PhD Philosophy, Publisher, #ecommerce specialist #blogger, #alergator, #ciclist #passionaterunner #passionatecyclist Profile

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.