#hibride

Vom avea pista de biciclete Floresti – Cluj-Napoca in 2017, speram

Written by Rares Iordache · 41 sec read >

Am dat accidental de un zvon conform căruia Floreștiul va fi legat, într-un final, de Cluj printr-o pistă de biciclete. Da, nu e o noutate asta, ci timpul când anume va fi implementat proiectul: cel târziu la primăvara lui 2017. Desigur, totul e cu titlu de sperăm, dar pare mulțumitor și așa.

Proiectul bike sharing a fost implementat și în Florești, au fost trasate și ceva piste, parcă, dar, dacă vrei să mergi înspre Cluj, vei fi obligat să alegi drumul european. Pentru carduri, poți apela de săptămâna viitoare la Primăria Florești, să văd dacă aici vor fi disponibile. În Cluj, proiectul s-a înțepenit.

Ca notă, iarna va suspenda proiectul, cei care se ocupă de el doresc să evite eventualele accidente. E, oarecum, motivată decizia.

Concluzionez: există o singură pistă prin Florești, sunt două stații de bike sharing și, sperăm, vom avea o pistă care va lega comuna de Cluj-Napoca. Pe hârtie, nu sună rău, dar aștept implementările. E o necesitate pentru a mai aerisi traficul auto dintre cele două puncte.

 

Written by Rares Iordache
(re)mixez idei ca #digitalguruhaha, B2B Solution Specialist, PhD Philosophy, Publisher, #ecommerce specialist #blogger, #alergator, #ciclist #passionaterunner #passionatecyclist Profile

Comenteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.